Praktische informatie

Lees hier alles wat je wil weten over Holy-Disco

Veelgestelde vragen

Waarom mag ik deze avond niet missen?
Op een unieke locatie met prachtige architectuur beleef je een bijzondere avond. We starten vroeg want morgenochtend is er ook weer een mis. De avond duurt dus lang door lekker vroeg te beginnen. Vanaf 20.00 uur openen we de deuren van de kerk en is de dansvloer heilige grond. De DJ draait alle disco kneiters uit de jaren 70 en 80 op de dansvloer waar jij je heerlijk kunt uitleven. In de Silent Disco zit je zelf achter de knoppen en kies je uit het jaren 70 of jaren 80 kanaal. In de woonkamer waan je je terug op dat verjaardagsfeest in 1986 compleet met een werkende Atari, Commodore of Nintendo computer uit die tijd. Speel Pacman of Tetris zovaak je wilt. Lees een Hitkrant of speel pim pam pet met je vrienden. We komen langs met traktaties uit die tijd zoals kaas met een zilveruitje, boterhamworst met augurk en leverworst. Later op de avond mogen bitterballen niet ontbreken. In onze Photobooth leg je de avond vast met een blijvende herinnering en weet je zeker dat je nog een keer terug komt.

Welke muziek draait de DJ?
Muziek is de heilige graal van Holy Disco. Je doet je ogen dicht op de dansvloer en laat je meenemen naar vervlogen tijden. Wanneer je je ogen weer opent ben je op een unieke plek samen met je vrienden. Muziek uit de jaren 70 en 80. De hits die niet mogen ontbreken maar ook die nummers die je al bijna vergeten was. Op de Silent Disco dansvloer bepaal je zelf welk decennia je voorkeur heeft door het juiste kanaal te kiezen.

Wat mag ik verwachten?
Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom. Zorg ervoor dat je er voor 21.00 uur bent want tot die tijd ontvang je van ons een welkomstdrankje. Er staan nootjes, nibbits en zoutsticks op tafel. We trakteren een paar keer met hapjes zoals blokjes kaas met ui, boterhamworst met augurk en plakjes leverworst. Ook een bitterbal mag niet ontbreken. Je dans heerlijk op de grote dansvloer op de muziek van de DJ of je kiest je eigen decennium in de Silent DIsco area. Tot middennacht is er muziek en de bar open. Om 00.30 uur moet iedereen de kerk hebben verlaten.

Hoe les ik mijn dorst deze avond?
Aan de bar kun je een drankje naar keuze bestellen. Je mag van ons verwachten dat we je ook hier mee terug nemen in de tijd. Denk aan Passoa Jus of een Apfelkorn 7up. Uiteraard is er ook gewoon bier en frisdrank. Wijn mag in een kerk sowieso niet ontbreken.

Voor wie is het feest bedoeld?
Wij denken dat vooral 30+ publiek dit heerlijk gaat vinden. Je moet minimaal 18+ zijn en bij twijfel en op verzoek zul je een identiteitsbewijs moeten laten zien.

Is er een dresscode?
Trek aan waar jij je lekker in voelt en dit hoeft geen disco kleding te zijn, maar dat mag uiteraard wel.

Waarom zit er prijsverschil in de tickets?
Afhankelijk van de locatie kan het ticket bedrag verschillen. Dit heeft te maken met de kosten voor de locatie en hoeveel mensen er in kunnen.

Is er een garderobe?
Er is een garderobe aanwezig waarvan op eigen risico gebruik gemaakt kan worden.

Kan ik de tickets op mijn mobiel laten zien?
De tickets mogen ook op de mobiel worden getoond. De QR code moet goed zichtbaar zijn. Met meerdere tickets is het verstandig om screenshots van de codes te maken om deze snel te tonen.

Helaas kan ik niet komen, kan ik het geld terug krijgen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Maak er iemand anders blij mee of verkoop ze via Ticketswap.

Meer vragen? Mail naar info@holy-disco.nl

TICKETS

DATA & TICKETS

HOLY-DISCO

22 juni: Enschede – De Grote Kerk (uitverkocht)

21 september: Heiloo – Cultuurkoepel

12 oktober: Silvolde – Mauritskerk

TICKETS